Jongeren

Nieuws

Als vervoerder van de koelversmaaltijden brengt u de maaltijden bij de deelnemers uit Oostkapelle. 
In verband met het vertrek van de voorzitter is de Commissie Welzijn Oostkapelle opzoek naar een voorzitter Commissie Welzijn Oostkapelle m/v

De vrijwillig burenhulpcoördinator Serooskerke is de centrale schakel tussen vrijwilligers en hulpvragers. Mensen met een hulpvraag kunnen deze stellen bij de burenhulpcoördinator Serooskerke en die gaat opzoek naar een vrijwilliger die beschikbaar is.

Jeugdhonken

In jeugdhonken kun je je vrienden ontmoeten, spelen op een spelcomputer, spelletjes doen, maar je kunt er ook gewoon gezellig chillen.

Jeugdhonken worden begeleid door vrijwilligers van Stichting Welzijn Veere.

Lees meer

Straathoekwerk

Spreek jij ook weleens af met andere jongeren in de middag- of avonduren bij een JOP (Jongeren OntmoetingsPlaats)?

Of op een zelf opgezocht plekje in jouw kern om lekker te chillen?

Niets mis mee toch? Zolang het maar voor iedereen leuk blijft!

Lees meer

Activiteiten

Regelmatig zijn er leuke activiteiten voor jongeren in de gemeente Veere: sportieve activiteiten, uitdagende groepsactiviteiten, meidenactiviteiten, spannende uitjes...en nog veel meer!

Welzijnswerkers en vrijwilligers kunnen adviseren en ondersteunen bij het organiseren van een activiteit. 

Kijk bij contact om de welzijnswerker van jouw kern te benaderen.

Veilig Honken

Onderweg naar school gebeurt er weleens wat. Een lekke band, hevig onweer, een uit de hand gelopen ruzie of een valpartij.

Meestal los je dat zelf op. Kom je in een situatie waarbij dit niet zelf lukt, klop dan aan bij een Veilig Honk.

Lees meer

Jeugdraad Veere

Wil jij deelnemen aan de Jeugdraad Veere of heb je een onderwerp waar je met de leden van de Jeugdraad over wilt praten? Neem dan contact op met de Jeugdraad via deze contactpaginaTwitter of Facebook.

De Jeugdraad Veere organiseert regelmatig leuke activiteiten voor jongeren. Kijk hier welke activiteiten er voor jou te doen zijn!

Podium-Z

Podium-Z geeft jonge Veerse talenten een plek om op te treden op een professioneel podium. Maar je kunt ook meedoen aan work-shops, zoals: bandcoaching, songwriting, zang- en bandfotografie.

Lees meer