Platformbijeenkomst Commissies Welzijn

Platformbijeenkomst Commissies Welzijn

Twee keer per jaar organiseert Stichting Welzijn Veere een bijeenkomst, waarvoor alle deelnemers van de dertien Commissies Welzijn uit de gemeente worden uitgenodigd. Centraal in deze bijeenkomsten zijn: Ontmoeten, Uitwisselen, en elkaar versterken. Op 10 november heeft de tweede bijeenkomst voor van het jaar plaatsgevonden, dit keer in Hof Poppendamme.

De uitnodiging liet niet veel los over de invulling van de avond, maar dit hield mensen niet tegen om te komen. We konden deze avond 35 mensen verwelkomen. Na een korte PowerPoint vol interessante informatie, werd het tweede gedeelte van het programma geïntroduceerd: Speeddaten (met een vette knipoog) stond op het menu! Deze onthulling bracht grote hilariteit onder publiek teweeg.

Onder het genot van een heus driegangenmenu-tje werden mensen in koppels, in rondes van 20 minuten, uitgedaagd om met een vragen-menu aan de slag te gaan. In drie speeddate rondes werd een minivoorgerecht, een minihoofdgerecht en een mini-toetje geserveerd om te nuttigen. Inhoudelijk stonden onder andere deze vragen het menu:

-          Hoe is uw date in de Commissie Welzijn terecht gekomen?

-          Waarop is uw date het meest trots van wat zijn/haar Commissie Welzijn heeft bereikt of gedaan?

-          Heeft u interesse in een vervolgdate (bijvoorbeeld: Het bezoeken van een vergadering of activiteit van uw date)?

Deze en andere vragen brachten een hoop gespreksstof los! 

Wij kijken terug op een gezellige, leerzame en ontspannen bijeenkomst, waarin ontmoeting en informatie uitwisselen centraal stonden.

Voor een sfeerimpressie,  klik op onderstaande link:
 https://magis.to/M3wiXFpdCwsmf3AGDmEwCXh_?l=vsm&o=i&c=e