SportDoeMee! 2.0

SportDoeMee! Welzijn Veere

SportDoeMee! 2.0

Vrijblijvende kennismaking
Evenals vorig jaar kunt u weer gratis deelnemen aan een keur van activiteiten. Dit geeft u niet alleen de gelegenheid vrijblijvend deel te nemen aan één of meerdere sporten, u krijgt tevens de kans nader kennis te maken met de vereniging die de sportactiviteit aanbiedt. Wilbert Koole zegt hier het volgende over: Dit is de manier om ook eens een andere sport uit te proberen, zonder dat men verwacht dat je gelijk lid wordt. De afgelopen jaren is gebleken dat mede door dit project ruim 90 % van onze basisschoolleerlingen lid is van een sportvereniging. Toch is het ook voor deze leerlingen leuk om eens bij een andere vereniging gratis mee te doen. Wie weet wisselen zij in de toekomst van sportvereniging en draagt het bij aan een levenlang sporten?
 
Jong en oud
Er is voor elk wat wils. Het programma is gevarieerd en biedt sportactiviteiten voor mensen van uiteenlopende leeftijden. Zo kan er onder andere meegedaan worden met teamsporten als rugby, volleybal en korfbal, maar ook o.a een tennisclinic, een sessie pilates, aqua joggen en bewegen voor ouderen behoren tot de mogelijkheden. René Ouwerkerk: Tot de editie van 2016 was het project ‘SportDoeMee!’ alleen voor kinderen in de basisschool leeftijd. Door signalen vanuit de Veerse verenigingen is deze leeftijdsgrens losgelaten om SportDoeMee! ook voor andere doelgroepen toegankelijk te maken. SportDoeMee! is een kennismakings project voor alle leeftijden.
 
Meer informatie en opgave
Bent u enthousiast geworden en wilt u zich opgeven voor een of meerdere activiteiten? Of wilt u meer informatie? Kijk dan op de pagina van SportDoeMee! 2.0. U vindt daar onder andere informatie over alle deelnemende sportverenigingen, alsmede het aanmeldformulier. Deelname is altijd gratis. De Veerse sportverenigingen heten u van harte welkom!

Klik op onderstaande link om de poster te bekijken:

PDF-pictogramsdm_flyer_2017_def_pdf.pdf