Sport & Bewegen

Nieuws

Binnenkort organiseren de buurtsportcoach van de gemeente Veere Willy de Nooijer en Stichting Welzijn Veere wederom een reeks Nordic Walking wandelingen voor alle inwoners uit de gemeente Veere.

 

Vanaf 3 april 2018 gaan het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds samen verder onder de naam: Jeugdfonds Sport & Cultuur! 

In de maanden mei en/of september van 2018 kunnen sportliefhebbers wederom kennismaken met de verschillende sportverenigingen en de vele takken van sport die de gemeente Veere rijk is.

SportDoeMee!SportDoeMee! Welzijn Veere

Het gratis sportproject voor alle inwoners en sportverenigingen van de gemeente Veere!
 

 Jeugdsportfonds

 

Het Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen en jongeren uit gezinnen waar onvoldoende geld is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt het Jeugdsportfonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen. Alle kinderen moeten kunnen sporten!
 
 

 

Sportdorp Oostkapelle

Sportdorp is een samenwerkingsverband van sportaanbieders en andere lokale partijen in een wijk of dorpskern, met als doel zoveel mogelijk inwoners vanuit hun eigen behoefte meer en vaker te laten sporten door middel van vernieuwend sportaanbod.
 

Lees meer