SportDoeMee!

SportDoeMee!

Sportverenigingen

Door deel te nemen aan SportDoemee! biedt u uw sportvereniging de gelegenheid om o.a. nieuwe (jeugd)leden te werven binnen de gemeente Veere.

Door de vergrijzing van de Veerse bevolking zijn volwassenen en senioren dé doelgroep om rekening mee te houden. Is uw vereniging voldoende uitgerust voor deze groeiende doelgroep?

Via SportDoeMee! kunt deze specifieke doelgroep uitnodigen om eens een kijkje te komen nemen bij uw vereniging. Maar ook jongeren zijn een doelgroep die niet over het hoofd gezien mag worden. De jeugd heeft immers nog steeds de toekomst!

Het doel van SportDoeMee! is om jeugd en volwassen die niet sporten in beweging te brengen en reeds actieve inwoners kennis te laten maken met andere vormen van sporten. Op deze manier kan uw sportvereniging bijdragen aan een leven lang sporten voor onze inwoners.  

Wat houdt deelname in?

Wanneer u belangstelling heeft om aan dit programma mee te doen, vragen wij u een programma samen te stellen en aan te bieden voor jeugd, jongeren, volwassenen en/of senioren in de periode van mei en/of september 2018. Voor dit project is een digitaal platform ontwikkeld waarop alle sportverenigingen zich kunnen presenteren en de kennismakingsactiviteiten kunnen plaatsen. Deze kennismakingsactiviteiten kunnen reguliere trainingen zijn of aparte activiteiten (clinics) op zelf gekozen dagen en tijdstip. Vervolgens kunnen inwoners van gemeente Veere er zich direct aanmelden voor één of meerdere vermelde activiteiten. Als deelnemende vereniging ontvangt uw aangegeven contactpersoon geheel automatisch de inschrijvingen. U bent dan tijdig op de hoogte van de personen die uw vereniging zullen bezoeken.

Wilt u mee doen?

Volg dan deze link en meld uw activiteit aan.

 

SportDoeMee!

Deelnemers
Het sportkennismakingsproject voor de jeugd,  jongeren, volwassenen en senioren uit de gemeente Veere!
 
Diverse  sport-, en beweegaanbieders uit de gemeente Veere hebben een programma samengesteld dat bestaat uit een aantal beweegmomenten voor jongeren, volwassenen en/of senioren om hiermee kennis te maken. Je krijgt de kans om gratis één of meerdere sporten vrijblijvend en gratis te proberen en nader kennis te maken met de vereniging die de activiteit aanbied.
 
Je kunt o.a. kennismaken met; tennis, scouting, voetbal, Jazz, badminton, jeugdzumba, jiu jitsu en judo, kleutergym en sportief fit voor 25+
 
Er is geen maximum verbonden aan het aantal sporten waarmee je kennis wilt maken. Je kunt je voor meerdere sporten inschrijven. Enige voorwaarde is dat alle activiteiten worden gevolgd. Voor een aantal sporten geldt een maximum aantal deelnemers. Dan geldt de regel vol = vol.
 
Stichting Welzijn Veere  faciliteert en stimuleert de sportactiviteiten in de gemeente Veere om inwoners uit de gemeente Veere de kans te bieden meer te bewegen, kennis te laten maken met het beweeg-, en sport aanbod binnen de gemeente Veere en aangrenzende gemeenten.
 
Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je deelnemen aan SportDoeMee!?
 

Via deze  link  komt u op de pagina van SportDoeMee!