Domburg

Nieuws

Fitheidstest Senioren Veere Walcheren Zeeland test bewegen
Door de grote belangstelling voor de Fitheidstest Senioren 2017 zijn de genoemde tijden van de uitnodiging niet meer up to date. We hebben op vele locaties de tijden kunnen aanpassen en uitbreiden om aan de vraag te kunnen voldoen.
Fitheidstest Senioren Veere Walcheren Zeeland test bewegen
Stichting Welzijn Veere, FysioFitness de Driehoek, gemeente Veere en Veerse Samenwerking Welzijnsactiviteiten organiseren gezamenlijk de Fitheidstest Senioren 2017.

Wethouder Chris Maas heeft op 26 oktober een nieuwe overeenkomst Veerse Samenwerking Welzijnsactiviteiten ondertekend. Sinds 2013 loopt er een project van de Stichting Welzijn Veere, SVRZ Veere, Zorgstroom, Zeeuwland, de Zeeuwse Bibliotheek en de gemeente Veere onder die naam.

Maaltijden

Maaltijden aan huis

Kunt u tijdelijk of permanent niet zelf voor het eten zorgen, dan bezorgen vrijwilligers uit de eigen buurt de maaltijden aan huis. U heeft de keuze uit koelvers- en vriesversmaaltijden.
De koelversmaaltijden (van Tafel Thuis) worden elke week op dinsdag en vrijdag thuisbezorgd.
De vriesversmaaltijden (van Apetito) worden éénmaal per twee weken thuisbezorgd.

Meer informatie:
Mevr. T. de Pagter / Mevr. A. Moelaart
0118-58 20 93       / 0118-58 25 29

Kijk hier voor meer informatie over onze maaltijdservice.

Commissie Welzijn Domburg

De Commissie Welzijn behartigt de belangen van senioren in Domburg. Zij bespreken ontwikkelingen die senioren aangaan en signaleren knelpunten in het voorzieningen- en dienstenaanbod. De commissie wordt ondersteund door Stichting Welzijn Veere.
De Commissie initieert en stimuleert, in samenwerking met andere vrijwilligers, voorlichtings- en soosactiviteiten zoals koersbal, spelletjesmiddagen, biljart, kerstbijeenkomsten en bewegingsactiviteiten.

Mevr. T. de Pagter (Voorzitter)
Tel: 0118-58 20 93, E-mail:pag@zeelandnet.nl

Mevr. A. Los

Mevr. A. Passenier

Netty Bergsma

Ria Huls 

Jose van Noort

 

Burenhulp

Burenhulp is er voor mensen die een helpende hand willen bieden en mensen die een helpende hand kunnen gebruiken. Meer weten? Klik hier.
Voor Burenhulp bij u in de buurt kunt u contact opnemen met:
 
Vrijwillig Burenhulpcoördinator Domburg

Mw. R. Huls
0118-853004 of 06-41990615

Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger?

 

Neem dan contact op met de vrijwillig burenhulpcoördinator of ons kantoor:
0118-58 36 87 of per e-mail info@welzijnveere.nl.

Welzijnsactiviteiten in Domburg

In Domburg organiseren senioren zelf, soms in samenwerking met andere organisaties, activiteiten die speciaal voor senioren zijn bedoeld.
De activiteitengroepen nodigen u van harte uit om eens kennis te komen maken!

Klik hier voor alle welzijnsactiviteiten

Domburg

Domburg

Domburg is van oudsher een levendige en mondaine badplaats. Er is een gevarieerd horeca-aanbod, er zijn diverse hotels en relatief veel zomerhuisjes. Domburg is, wat betreft de bevolkingsomvang en het aantal huishoudens, een vrij gemiddelde kern binnen de gemeente Veere. Er wonen circa 1490 inwoners, waarmee Domburg 7% van de totale gemeentelijke bevolking omvat.

Domburg is gelegen aan de westkust van Walcheren en de op twee na oudste badplaats van het land. Domburg kent veel traditie en een rijke historie, maar is daarnaast ook zeer modern. Het centrum van Domburg straalt, met haar vele terrasjes en winkeltjes, gezelligheid uit. Daarnaast herbergt Domburg ook het Veerse gemeentehuis. Deze staat net buiten de kern, richting Aagtekerke.