Vrijwilligers

Nieuws

Fitheidstest Senioren Veere Walcheren Zeeland test bewegen

De locatie van de Fitheidstest Senioren 2017 van woensdag 15 november a.s. is verplaatst! De nieuwe locatie is ons kantoor aan de Schoolstraat 4 in Oostkapelle. De tijd dat u ingepland bent om de test af te nemen blijft hetzelfde

Als vervoerder van de koelversmaaltijden brengt u de maaltijden bij de deelnemers uit Oostkapelle. 
In verband met het vertrek van de voorzitter is de Commissie Welzijn Oostkapelle opzoek naar een voorzitter Commissie Welzijn Oostkapelle m/v

Vrijwilligers

Stichting Welzijn Veere werkt met bijna 500 vrijwilligers samen en daar zijn we heel trots op. De gemeente Veere vindt het belangrijk dat organisaties vrijwilligers aan zich binden en mensen warm maken voor vrijwilligerswerk. Daarom heeft zij het Steunpunt Vrijwilligerswerk Veere bij Stichting Welzijn Veere ondergebracht.                                                                                                                                Lees meer

 

Informatie & Advies

U kunt bij ons terecht voor advies en informatie over welzijn, zorg, wonen en opgroeien. Wij bieden ondersteuning, begeleiding en zijn vraagbaak voor onze inwoners.
We werken daarbij samen met Porthos en regionale partners.

Lees meer

Maatschappelijke stage

Als je op het voortgezet onderwijs zit kun je kennis maken met vrijwilligerswerk door het volgen van een maatschappelijke stage.

Wij kunnen je helpen met zoeken naar een stageplaats in de gemeente Veere.

Lees meer

Vacaturebank

Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk binnen de gemeente Veere?
Zoek je een geschikte stageplaats voor een maatschappelijke stage?

Dan bent u bij Stichting Welzijn Veere aan het juiste adres!
Onze vacaturebank bevat vacatures van organisaties en bedrijven uit de gemeente Veere die op zoek zijn naar een vrijwilliger of maatschappelijk stagiair.

Lees meer

Commissie Welzijn

In alle woonkernen van de gemeente Veere is een Commissie Welzijn (CW).  Het doel van de Commissie Welzijn is het bevorderen van het welzijn van alle inwoners van de woonkern. Zij tracht dit onder meer te verwezenlijken door:

  1. Het signaleren van welzijn gerelateerde onderwerpen (o.a. vragen, knelpunten, problemen, wensen)
  2. Het gezamenlijk (oplossingsgericht) werken aan gesignaleerde onderwerpen
  3. Het gevraagd en ongevraagd adviseren aan Stichting Welzijn Veere m.b.t. Welzijn in de kern

Lees meer

Burenhulp

Heeft u kortdurende hulp nodig die niet door professionele organisaties wordt geboden? Dan kun u in diverse Veerse kernen een beroep doen op vrijwilligers.

Lees meer