Naar aanleiding van de aanmelding voor het Koploperproject, heeft de projectgroep VNG, Ieder(in) en de Koepel Adviesraden Sociaal Domein de gemeente Veere geselecteerd als één van de nieuwe Koplopers Cliëntondersteuning voor 2020 en 2021.Welzijn Veere en de gemeente Veere gaan de komende twee jaa

Maandag 27 april is het Koningsdag!
Wij zijn deze dag telefonisch niet bereikbaar.
Dinsdag 28 april staan we weer voor u klaar en helpen we u graag!
 

Vanwege het corona virus kunnen we niet meer bij elkaar komen om samen muziek te maken, maar we kunnen elkaar wel online ontmoeten.

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, blijven we allemaal zoveel mogelijk thuis en houden we afstand van elkaar. Om deze maatregelen goed na te leven, hebben sommige mensen wat hulp nodig, of behoefte aan een luisterend oor.
Wij helpen je graag!

Manteling heeft de periode om de mantelzorgwaardering aan te vragen verlengd tot en met 31 mei 2020.

Informatie over de maatregelen die wij nemen n.a.v. de regeringsbesluiten rondom het Coronavirus

Deze enthousiaste werkgroep heeft na 27 jaar een punt gezet achter het organiseren van het jaarlijks Walchers Koersbaltoernooi.

Serooskerke - Automobilisten kunnen zich via Regelzorg Rijbewijskeuringen in Partycentrum De Zandput, Zandput 5 medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs op de volgende data:

Stichting Welzijn Veere zoekt per september een: Stagiair m/v
Social Work, vierdejaars voor 24 uur per week
 

Iedere vrijdag kunnen mensen komen eten in de multifunctionele ruimte Onderdak

Inloop is van 11:45 uur. We eten van 12:00-13:00
Een wisselend drie gangenmenu kost € 7,00

Het Beste Gemeentelijke Vrijwilligersinitiatief 2019/2020
 

Wist u dat u eenmaal per maand een gezamenlijke warme maaltijd kunt nuttigen in o.a. de Zandput in Serooskerke en de Egelantier in Oostkapelle?

Veere zoekt iemand die zich wil inzetten voor het welzijn in de stad!

De Commissie Welzijn Meliskerke organiseert het hele jaar door wandelingen in groepsverband voor inwoners uit Meliskerke en omgeving. De wandeltochten vinden altijd plaats op de vierde dinsdag van de maand.

Wandelen Veere Zanddijk

Samen wandelen in een actieve, wisselende wandelgroep in Serooskerke & Omgeving

Hebt u een laag inkomen? Dan is het vaak moeilijk geld vrij te maken voor sportieve, culturele, recreatieve of educatieve activiteiten.

De website van Fonds Gehandicapten om het aangepast sportaanbod in de regio te vinden.

In Zeeland  zijn er verschillende vervoersvorman. onder andere de haltetaxi.

De haltetaxi brengt u, net als  de bus, van halte naar halte en rijdt daar waar er te weinig reizigers zijn voor een gewone busverbinding.

Na achttien jaar betrokkenheid bij Burenhulp in Serooskerke, draagt Matty Baljeu (foto) haar taak over aan Leny Geschiere.

Meer kinderen van ouders die het financieel moeilijk hebben, moeten gratis kunnen sporten of deelnemen aan culturele activiteiten. 
Als vervoerder van de koelversmaaltijden brengt u de maaltijden bij de deelnemers uit Oostkapelle. 
In verband met het vertrek van de voorzitter is de Commissie Welzijn Oostkapelle opzoek naar een voorzitter Commissie Welzijn Oostkapelle m/v

Wethouder Chris Maas heeft op 26 oktober een nieuwe overeenkomst Veerse Samenwerking Welzijnsactiviteiten ondertekend. Sinds 2013 loopt er een project van de Stichting Welzijn Veere, SVRZ Veere, Zorgstroom, Zeeuwland, de Zeeuwse Bibliotheek en de gemeente Veere onder die naam.

Sinds 2015 kunt u op het eiland Walcheren korte afstanden reizen met onze elektrische voertuigen. Binnen een straal van 6 km brengen onze chauffeurs u van deur tot deur, ongeacht de bestemming.

Houtbewerkingscentrum voor Dagbesteding en Arbeids(re)-integratie Meliskerke: HDAM gaat starten met dagbesteding.

Het Zeeuws Museum biedt een insprierend en ontspannend dagje uit voor mensen met dementie en hun naasten: Onvergetelijk Zeeuws Museum!
De rondleiding wordt elke eerste vrijdag van de maand  om 14.00 uur georganiseerd en duurt  1,5 uur.

Maaltijd senioren gezellig open tafel welzijn

Eenmaal per maand komen mensen uit Grijpskerke bijeen om gezamenlijk een warme maaltijd te gebruiken.

Voornemens tot oprichting:

“Collega’s”

EEN VERENIGING VOOR WEDUWEN EN WEDUWNAREN Afdeling Zeeland

Ik worstel en kom boven

Meer Bewegen voor Ouderen in Koudekerke zoekt nieuwe leden.

Dames van 55+ worden van harte uitgenodigd om met ons mee te gymmen in onze gezellige gymnastiek vereniging . Goed bewegen onder deskundige leiding, een prima begin van elke week.

SportDoeMee! Welzijn Veere
Heeft uw vereniging voldoende jeugd, scholieren, volwassenen en/of senioren leden?

Na vijf leuke en geslaagde kennismakingswandeltochten hebben de deelnemers besloten het wandelen voort te zetten.

De  “Veerse Samenwerking Welzijnsactiviteiten” is een samenwerkingsproject waarbij Zorgstroom, Woonburg, SVRZ, Gemeente Veere, Zeeuwse Bibliotheek en Stichting Welzijn Veere samenwerken.