SPORTDOEMEE! 2018 IN DE STARTBLOKKEN

SPORTDOEMEE! 2018 IN DE STARTBLOKKEN

In de maanden mei en/of september van 2018 kunnen sportliefhebbers wederom kennismaken met de verschillende sportverenigingen en de vele takken van sport die de gemeente Veere rijk is. Enthousiaste verenigingsleden hebben in samenwerking met Wilbert Koole, sportcoach van de gemeente Veere en René Ouwerkerk, welzijnswerker bij Stichting Welzijn Veere een mooi sportief programma samengesteld voor inwoners van de gemeente Veere van alle leeftijden.

Vrijblijvende kennismaking

Evenals voorgaande jaren kunt u weer gratis deelnemen aan een keur van activiteiten. Dit geeft u niet alleen de gelegenheid vrijblijvend deel te nemen aan één of meerdere sporten, u krijgt tevens de kans nader kennis te maken met de vereniging die de sportactiviteit aanbiedt. Wilbert Koole zegt hier het volgende over: SportDoeMee! 2018 is de manier om ook eens naar een andere sport te kijken, zonder dat men verwacht dat je gelijk lid wordt. De afgelopen jaren is gebleken dat mede door dit project ruim 90 % van onze basisschoolleerlingen lid zijn van een sportvereniging. Toch is het ook voor deze leerlingen leuk om eens bij een andere vereniging gratis mee te doen.

Jong en oud

Er is voor elk wat wils. Het programma is gevarieerd en biedt sportactiviteiten voor mensen van uiteenlopende leeftijden. Zo kan er onder andere deel genomen worden aan zwemmen, tennis, voetbal, aerobics, dansfitness, ceasergym voor 60+ dames, volleybal en yoga. René Ouwerkerk: Tot de editie van 2016 was het project ‘SportDoeMee!’ alleen voor kinderen in de basisschool leeftijd. Door signalen vanuit de Veerse verenigingen is deze leeftijdsgrens losgelaten om SportDoeMee! ook voor andere doelgroepen toegankelijk te maken. SportDoeMee! is een kennismakings project voor alle leeftijden.

Meer informatie en opgave

Bent u enthousiast geworden en wilt u zich opgeven voor een of meerdere activiteiten? Of wilt u meer informatie? Kijk dan op de pagina www.welzijnveere.nl.  U vindt daar onder andere informatie over alle deelnemende sportverenigingen, alsmede het aanmeldformulier.

Deelname is altijd gratis.

De Veerse sportverenigingen heten u van harte welkom!