Sport & Bewegen

Nieuws

Laat je in beweging brengen met het sportieve programma Senioren Vitaal.
Hebt u een laag inkomen? Dan is het vaak moeilijk geld vrij te maken voor sportieve, culturele, recreatieve of educatieve activiteiten.
Senioren Vitaal; het vervolgprogramma op de Senioren Fitheidstesten om onder professionele begeleiding in beweging te komen!

 

 Jeugdfonds Sport en Cultuur

Het is belangrijk dat kinderen en jongeren kunnen sporten of iets aan kunst en cultuur kunnen doen. Niet alleen omdat het leuk is, maar omdat het belangrijk is voor de persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Kinderen leren samenwerken, merken waar ze goed in zijn waardoor het zelfvertrouwen groter wordt en het concentratievermogen wordt beter. Een kind dat lekker in z’n vel zit, presteert beter thuis, op school en op straat. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wil dat alle kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar mee kunnen doen. Ook als er thuis weinig geld is. Meedoen = meer kansen!
 

 

Fonds Cultuur, Sport en Onderwijs

 
Hebt u een laag inkomen? Dan is het vaak moeilijk geld vrij te maken voor sportieve, culturele, recreatieve of educatieve activiteiten.
 
Als u een minimuminkomen heeft, kunt u hiervoor een financiële bijdrage uit het Fonds Cultuur, Sport en Onderwijs aanvragen. 
 
Hoe?
 

Sportdorp Oostkapelle

Sportdorp is een samenwerkingsverband van sportaanbieders en andere lokale partijen in een wijk of dorpskern, met als doel zoveel mogelijk inwoners vanuit hun eigen behoefte meer en vaker te laten sporten door middel van vernieuwend sportaanbod.
 

Lees meer

 

SportDoeMee!SportDoeMee! Welzijn Veere

Het gratis sportproject voor alle inwoners en sportverenigingen van de gemeente Veere!