Sport & Bewegen

Nieuws

Ons kantoor is weer geopend!

We hebben de nodige maatregelen getroffen om dat veilig te laten verlopen voor onze medewerkers én bezoek.

Maandag 27 april is het Koningsdag!
Wij zijn deze dag telefonisch niet bereikbaar.
Dinsdag 28 april staan we weer voor u klaar en helpen we u graag!
 

Informatie over de maatregelen die wij nemen n.a.v. de regeringsbesluiten rondom het Coronavirus

Te weinig geld voor sportclub of creatieve les?

Wil je graag voetballen, muziekles, turnen, streetdance, judo of aan theater doen maar is er thuis te weinig geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! 
 
Maar is er thuis te weinig geld voor sportclub of creatieve les?
 
Als je jonger bent dan 19 jaar, betaald het Jeugdfonds jouw contributie of het lesgeld en eventueel de spullen zoals sportkleding, dansschoenen of de huur van een instrument.
 
Hoe werkt het? Neem contact op met een van onze intermediairs!
Voor sport belt u naar René Ouwerkerk. 
Voor cultuur aanvragen naar Joke Damen. 
De intermediairs zijn bereikbaar via 0118-583687.
 
Of lees je liever iets meer over het Jeugdfonds Sport en Cultuur?
Dan kan; Lees meer.
 
 
 
Het is belangrijk dat kinderen en jongeren kunnen sporten of iets aan kunst en cultuur kunnen doen. Niet alleen omdat het leuk is, maar omdat het belangrijk is voor de persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Kinderen leren samenwerken, merken waar ze goed in zijn waardoor het zelfvertrouwen groter wordt en het concentratievermogen wordt beter. Een kind dat lekker in z’n vel zit, presteert beter thuis, op school en op straat. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wil dat alle kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar mee kunnen doen. Ook als er thuis weinig geld is. Meedoen = meer kansen!
 
 
 

 

Fonds Cultuur, Sport en Onderwijs

 
Trap je graag tegen een bal? Wil je graag baantjes trekken in het zwembad? Tuur je graag uren naar een schilderij van een wereld beroemde schilder?
 
Maar heb je een laag inkomen? Dan is het vaak moeilijk geld vrij te maken voor sportieve, culturele, recreatieve of educatieve activiteiten.
 
Als je een minimuminkomen hebt, kun je hiervoor een financiële bijdrage uit het Fonds Cultuur, Sport en Onderwijs aanvragen. 
 
Hoe?
 

Fonds Gehandicapten

Sporten en bewegen is gezond, maar ook erg leuk om te doen! Het is goed voor de conditie, je wordt er fit en vrolijk van, en tijdens het sporten kan je sociale contacten opdoen. Daarom vinden wij dat sport belangrijk is voor iedereen. Een handicap hoeft daarbij geen belemmering te zijn.
 
Middels Uniek Sporten wil  Fonds Gehandicaptensport  ervoor zorgen dat nog meer mensen met een handicap kunnen genieten van sport en bewegen.
 
Start uw zoektocht op de website van Uniek Sporten.
 
Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met René Ouwerkerk via r.ouwerkerk@welzijnveere.nl of bel naar 0118-583687