Sport & Bewegen

Nieuws

Vanaf december 2019 is het mogelijk om kungfu-lessen te volgen in de gemeente Veere. Elke dinsdagavond trainen beginners en gevorderden in de grote hal van de Couburg-gymzaal, van 19.00-21.00.

De Commissie Welzijn Meliskerke organiseert het hele jaar door wandelingen in groepsverband voor inwoners uit Meliskerke en omgeving. De wandeltochten vinden altijd plaats op de vierde dinsdag van de maand.

Wandelen Veere Zanddijk

Samen wandelen in een actieve, wisselende wandelgroep in Serooskerke & Omgeving

 

 Jeugdfonds Sport en Cultuur

Het is belangrijk dat kinderen en jongeren kunnen sporten of iets aan kunst en cultuur kunnen doen. Niet alleen omdat het leuk is, maar omdat het belangrijk is voor de persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Kinderen leren samenwerken, merken waar ze goed in zijn waardoor het zelfvertrouwen groter wordt en het concentratievermogen wordt beter. Een kind dat lekker in z’n vel zit, presteert beter thuis, op school en op straat. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wil dat alle kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar mee kunnen doen. Ook als er thuis weinig geld is. Meedoen = meer kansen!
 

 

Fonds Cultuur, Sport en Onderwijs

 
Hebt u een laag inkomen? Dan is het vaak moeilijk geld vrij te maken voor sportieve, culturele, recreatieve of educatieve activiteiten.
 
Als u een minimuminkomen heeft, kunt u hiervoor een financiële bijdrage uit het Fonds Cultuur, Sport en Onderwijs aanvragen. 
 
Hoe?
 

Sportdorp Oostkapelle

Sportdorp is een samenwerkingsverband van sportaanbieders en andere lokale partijen in een wijk of dorpskern, met als doel zoveel mogelijk inwoners vanuit hun eigen behoefte meer en vaker te laten sporten door middel van vernieuwend sportaanbod.
 

Lees meer

 

Fonds Gehandicapten

Sporten en bewegen is gezond, maar ook erg leuk om te doen! Het is goed voor de conditie, je wordt er fit en vrolijk van, en tijdens het sporten kan je sociale contacten opdoen. Daarom vinden wij dat sport belangrijk is voor iedereen. Een handicap hoeft daarbij geen belemmering te zijn.
 
Middels Uniek Sporten wil  Fonds Gehandicaptensport  ervoor zorgen dat nog meer mensen met een handicap kunnen genieten van sport en bewegen.
 
Start uw zoektocht op de website van Uniek Sporten.
 
Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met René Ouwerkerk via r.ouwerkerk@welzijnveere.nl of bel naar 0118-583687